Whipple-kirurgi För Cancer I Gallkanalen :: michiganprospect.org

Återkommande cancer i gallkanalen är cancer som har återkommit komma tillbaka efter att den har behandlats. Kräftan kan komma tillbaka i gallkanalerna, levern eller gallblåsan. Mindre ofta kan det komma tillbaka i avlägsna delar av kroppen. Det finns olika typer av behandling för. 2014-12-31 · Den Whipple kirurgi, även kallad pancreaticoduodenectomy, uruppfördes på 1930-talet av Allen Oldfather Whipple. Det är den vanligaste operationen för att behandla cancer i bukspottskörteln Funktioner I Whipple operation, är huvudet i bukspottkörteln, en del av gallgången, gallblåsan och tolvfingertarmen avlägsnas. Kirurgi för att avlägsna tumören och / eller omgivande vävnad är en möjlighet. Det finns läkare som specialiserar sig på behandling av lever och gallgångar också. De kallas hepatobiliary kirurger. Låt oss ta en titt på alla alternativ för cancer: Kirurgisk borttagning av gallkanalen - Kirurgen tar bort hela organet.

Kirurgisk översikt. Whipple-proceduren är en operation för att ta bort en bukspottskörteltumör och mycket vävnad runt den. Efter en stor skärning görs i magen, kommer kirurgen att titta på bukspottkörteln och andra organ i området, inklusive lymfkörtlar, för att se om cancer har spridit sig. Vävnadsprover tas för. Behandling för inflammation av gallblåsan eller gallkanalen hos hundar. Om din hunds tillstånd inte är skadligt eller svårt, kan poliklinisk vård bestå av antibiotika eller mediciner för att försvika gallstenar. För de mer allvarliga, avgörande komplikationerna kommer det att krävas inpatientvård. Cancer i gallleden kan ibland botas om de fångas mycket tidigt, men det brukar inte plockas upp förrän i ett senare skede, då ett botemedel inte är möjligt. Symtom på cancer i gallleden. Det finns vanligtvis inga symtom på gallväggcancer förrän den växer tillräckligt stor för. För att göra en diagnos kommer din läkare att se över dina symtom och medicinska historia. De kommer att beställa en eller flera tester för att kontrollera för cancer i bukspottskörteln, till exempel: CT- eller MR-skanningar för att få en komplett och detaljerad bild av din bukspottkörtel.

Behandling mot cancer i gallvägar syftar vanligtvis till att kontrollera symtomen så länge som möjligt. Men om det fångas tillräckligt tidigt finns det ibland en chans att det kan botas. De viktigaste behandlingarna är: operation för att ta bort det drabbade området; stentinsättning - en åtgärd för att bredda och avblockera gallgången. Risken för cancer i bukspottskörteln är en i 76, vilket motsvarar 1,3 procent. Även om den totala risken för cancer i bukspottskörteln är låg, statistiskt, dödsfall är hög eftersom cancer är svår att diagnostisera tidigt. Scenen där cancern diagnostiseras är viktigt i behandlingsbeslut och förväntad livslängd. Whipple kirurgi, även kallad pancreaticoduodenectomy, uruppfördes på 1930-talet av Allen Oldfather Whipple. Det är den vanligaste utföras operation för att behandla cancer i bukspottkörteln. Funktioner I Whipple drift huvudet i bukspottkörteln, en de. Kirurgiska instrument införs genom andra hamnar för att utföra operationen. Eftersom det finns en risk att cancer i gallblåsan kan spridas till dessa hamnar, kan vävnad som omger hamnplatserna också tas bort. Om cancer har spridit sig och inte kan avlägsnas kan följande typer av palliativ kirurgi lindra symtomen.

Covergirl Deep Burgundy Eyeliner
Apple Ipod Generation 2
Paper Quilling Necklace Jewellery Designs
22436 Tidtabell För Tåg
Synkronisera Mina Dokument Till Onedrive För Företag
Iphone 8 Plus Jämfört Med Iphone Xs Max
Ace Hårdvarubutiker Till Salu
Matskydd Online Gratis
Gå Matematik Grad 8 Slader
Dennis Prager Webbplats
Chanel Allure Eau De Toilette 50ml
Microsoft Intune Mdm
Claddagh Ring On Hand
2.0 Filmfilm
Atlantis Underwater Video System
Realtek 1150 Driver
Sleepeezee Royal Backcare 2000
Billigaste Sherwin Williams Paint
Beautyrest Recharge Plus
Stage Iv Congestive Heart Failure
Nltk Delar Av Tal
Nvidia Driver Mojave 10.14
20 Rouge Sephora
Tom Dixon Beat Fat Black Pendant
Bästa Bollywood Radiostation
Dangal Film Hd Hindi
Vince Hooded Cashmere Cardigan
Jubilee Joe's Cajun And Seafood Restaurant
Mango Alice Jeans
Presenter För Keen Gardeners
South Metro Fcu Routing Number
Icc World Cup 2015 Squad India
Neo Knee Support
Nationell Säkerhet I Konstitutionen
Samsung Galaxy Smart TV
Corel Painter Online
Återvunnen Timmer Fåfänga
2017 Jeep Grand Cherokee Jeep
Flagga För Lgbt
Holiday Inn Executive
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13