Hur Du Stänger Av Plats På Apple Watch :: michiganprospect.org

2019-10-18 · Tvinga inte din Apple Watch att starta om ifall du uppdaterar watchOS. När du ser Apple-logotypen och förloppshjulet på din Apple Watch låter du den vara tills uppdateringen är slutförd. Du bör bara tvinga enheten att starta om som en sista utväg och endast om den inte svarar. Tillgängligt på Cellular-modeller av Apple Watch. Endast tillgängligt på Apple Watch Series 2 eller senare. Apple Watch Series 1 och Apple Watch 1:a generationen bör inte användas vid simning. Läs om skyddet mot vatten på Apple Watch. På Apple Watch Series 2 eller senare kan du också aktivera klockan genom att vrida på Digital Crown. 2019-10-09 · Om en app är inställd på Medan appen används kanske du ser ditt statusfält bli blått med ett meddelande om att appen aktivt använder din plats. Alltid: Tillåter åtkomst till din plats även när appen är aktiv i bakgrunden. Vidare information om hur appen kommer att använda platsinformationen ska du få i appen. Läs om hur du kontrollerar wifi och Bluetooth från Kontrollcenter på iPhone,. förutom Apple Watch, Instant Hotspot, Apple Pencil och Synkad-funktioner som Handoff. Om du vill inaktivera wifi och Bluetooth helt för alla nätverk och enheter följer du dessa steg: Stäng av wifi genom att gå till Inställningar > Wi-Fi och slå av Wi-Fi.

Viktiga platser: iPhone och dina iCloud-anslutna enheter kommer att hålla reda på vilka platser du har besökt nyligen, samt hur ofta och när du besökte dem, i syfte att lära sig vilka platser som är viktiga för dig. Dessa data är heltäckande krypterade och kan inte lösas av Apple. Detta omfattar data som visas i appar för hälsa och aktivitet, rörelsemätningar, vilka andra träningsappar du har installerat, din ungefärliga plats och hur länge du har använt Apple Watch. Dessa data används inte i något annat syfte och innehåller inte någon information som kan identifiera dig person­ligen.

Hur Du Stänger Av Plats På Apple Watch

Det finns några knep för att förlänga batteritiden på Apple Watch: Aktivera strömsparläget när du springer eller promenerar för att stänga av pulsmätaren. Det gör du genom att öppna Apple Watch-appen på iPhone, gå till Min klocka > Träning och aktivera strömsparläget. Håll koll genom att se var vänner och familjemedlemmar är. Och se att barnen är säkra. På fliken Personer kan du bjuda in vänner till att dela en plats eller ställa in så att du får platsbaserade aviseringar auto­matiskt, till exempel när ditt barn går från skolan. Föräldrar kan till och med hantera hur deras barn delar sin plats. Dra och släpp objekt i checklistan för att snabbt ordna om dem. Du kan även svepa för att dra in objekt ett steg och flytta markerade objekt längst ner i listan. Om du checkat av allt på listan men vill använda den igen trycker du bara, avmarkerar allt och börjar om på nytt. Kolla in supportsidan för Apple Watch där du kan läsa ännu mer om hur du fyller dina aktivitetsringar och hur du använder appen Träning. Du kan också få tips om hur du använder Apple Music och Apple Podcasts, hur du mäter din puls och hur du ställer in påminnelser om att fokusera på din andning.

När du ser menyn Power Options väljer du och sveper på "Power Off" för att stänga av Apple Watch; Apple Watch stängs av och kommer att vara avstängd tills den slås på igen med samma strömbrytare på sidan av enheten. Att stänga av och på igen är faktiskt hur Apple rekommenderar att du startar om Apple Watch också, om du var.

Emollient Skin Revitalizing Moisturizer
2001 Slk 320 Till Salu
Restauranger Som Serverar Alkohol På Morgonen Nära Mig
Bästa Gymrutin För Nybörjare
Känner Inte Älskade Citat
Snowdonia National Park Tour
Diesel Jeans David Jones
Belstaff Campbell Aviator Jacka
Jordan 6 Ringar Svart Metallic Guldvit
Marmot Republic Trucker Hat
Happy Mothers Day Minnie Mouse
Gamla Puma Soccer Cleats
Mest Spelade Track On Soundcloud
Pdf Till Word Converter App Nedladdning
Byggteknik Viktiga Formler
Mac Face And Body N1 Swatch
Paula Deen Beignets
Tidig Graviditet Mycket Utsläpp
Blue Diamond Crackers
Tre Grundläggande Redovisningsförklaringar
Group Circuit Training Ideas
Padre Willi Syndrom
Walmart Mimban Stormtrooper
Norwegian Shuttle Airlines
Adidas Racer Baby Trainers
Tonfiskgryta Med Keso
Buzarnescu Rogers Cup
Adidas Gazelle Sneakers Pink
Super Low Rise Jeans
Cos Sin On Unit Circle
Chi Luke's Hospital
Koreanska Pojkar Med Långt Hår
Juventus Training Trainingsuit
Bichoo På Engelska
Taytulla Birth Control
Tvätt Av Hermes Silk Scarves
Red Table Willow Smith
Drez-procedur Brachial Plexus
H And M Herald Square
Hero 7 Silver
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13